Seosan City (서산시 / Seosan-si)

[Resim: vw4.gif]



Nüfus: 161,687 (2010)
Website

Seosan şehri, muhteşem manzaralı görüntüsü ve temiz doğal çevresini korur. Ayrıca, geniş bir ova, sarı arazi ve 131.2 km uzunluğunda sahil, üstün çeşitli, bol verimli tarım arazileri ve deniz ürünleri içerir. Bu tür bereketli kaynaklarda cömert, zeki köy sakinleri ılıman deniz iklimine ve doğal afetlere örneğin; tayfunlar, depremler, seller ve kuraklıklara karşı sağlığa yararlı, uzun ömürlü köy yapılarına sahiptir.

Seosan’ın kuzeybatı ucunda Chungcheongnam-do sınırındaki Dangjin-gun ve doğusundaki Hongseong-gun ve civarındaki Taean-gun bulunur ve batısındaki Sarı Deniz Seoul’ün güneyinden 125 km uzak bir noktadadır ve Daejeon’un kuzeybatısından 159 km uzaklıkta yer alır. Seohaean(Batı Sahili) Otobanı, Daejeon Otobanı, Ulusal Yol No.29, No.32, No.38, No.45’in karşılaştığı yer, büyük şehirlere ve Seoul Büyükşehir bölgesine kolaylıkla ulaşılabilen trafik merkezidir. Bu nedenle, şehir, sermaye alanında ve büyük şehirlerle bağlantıda elverişli koşullara sahiptir. Üstelik, şehir sürekli olarak kolaylık, kültür ve vatandaşların refahı için tesisler hazırlıyor, konutlar dahil, su rezervi ve kanalizasyon tesisleri, şehir gazı, dağıtım tesisleri, kültürel ve refah imkanları ve yüksek kaliteli eğitim çevresi.

Ek olarak, petrol ve iyi kimyasal endüstrileri ve otomobil endüstrileri son günlerde büyük işletmelere ulaşmış, örneğin Hyundai, Samsung, Honam Petrokimya Şirketi, LG ve KKC iyi organize edilmiş bir endüstriyel kompleksin içine taşındı. Ek olarak, Seosan, Kore yarımadasının batı sahilinde çekirdek şehir spotu haline geliyor, Daesan Limanının Kuzeydoğu Asya’da uluslar arası ticaret sığınağı olması bekleniyor.

[Resim: r3ta.png]

Semboller

Baykal Tatlısu ördeği & Uzunbacak / Baikal Teal and Black-Winged Stilt

[Resim: cl76.gif]

Baykal tatlı su ördeği, gruplardaki güzel dansı, ‘Seosan halkındaki ahenkli uyumu’ ve ‘Temiz, çevre dostu Seosan’ın yanı sıra uzunbacakları sembolize eder. Dahası, yazın ve kışın Seosan’a dönüşümlü olarak gelen göçmen kuş türünü temsil eder, onlar Seosan’ın gelecekteki görünümünü ‘Kuzeydoğu asya’nın lojistik merkezi’ olarak gösterir.

Çam Ağacı/Pine Tree

[Resim: dgm.gif]

Krizantem/Chrysanthemum

[Resim: wk3i.gif]

Karakterler/Characters

[Resim: vj6.gif]

[Resim: aan.gif]


[Resim: d7uys.jpg]
[Resim: w0yf7.jpg]
[Resim: odha.jpg]
[Resim: 0cvh.jpg]


 

[Resim: qbdx.jpg]
[Resim: dx6t.jpg]
[Resim: bcg8e.jpg]
[Resim: l7hq.jpg]

0 yorum:

Yorum Gönder